Різне

Українського тренера відправлено у відставку в Польщі: джерело розповіло подробиці

Переглядів 766
Дмитро Котков
2 голоси
Валерій Соколенко. Фото: Погонь-Сокол
Український тренер Валерій Соколенко продовжить кар'єру в іншому клубі після того, як він пішов з польської команди Погонь-Сокол. Раніше до цього клубу перейшов Ніка Січінава.

Після чергового туру Підкарпатської групи четвертої польської футбольної ліги було звільнено головного тренера Погоні-Сокола (Любачів) українського фахівця Валерія Соколенка. Про це пише видання Sport.ua.

Після відставки 41-річного фахівця за Погонь-Сокол був заявлений нападник Ніка Січінава, який раніше виступав за Інгулець та ковалівський Колос.

Тепер в четвертій лізі польського футболу залишився працювати тільки один український фахівець, а саме Богдан Блавацький, який раніше тренував Прикарпаття, Волинь, Оболонь, Поділля, Львів, Ужгород. Він очолює Томасовію з Томашува-Любельського, що виступає в Люблінській групі.

  • Соколенко раніше також тренував у Польщі В'язовніцу. 
  • Новим коучем Погоні-Сокол став поляк Конрад Войтович.
  • Під керівництвом нового спеціаліста екс-команда Соколенка пробилася до півфіналу Окружного Кубку Польщі Підкарпатського воєводства, вигравши в чвертьфіналі серію одинадцятиметрових (2:2, 7:6 по пенальті).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт