Різне

«‎Вже міг зіграти свій останній матч»: Циганков відреагував на чутки про свій відхід з Жирони влітку

Переглядів 422
Артем Жилінський
2 голоси
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Український півзахисник іспанської Жирони Віктор Циганков висловився щодо свого можливого переходу до іншої команди під час літнього трансферного вікна.

Віктор Циганков сам поки не знає свого майбутнього, але йому приємно, що великі клуби із топ-ліг звертають на нього увагу. Вінгер також зазначив, що він вже, можливо, провів свій останній матч за Жирону.

«Усі гравці мріють про велике, вони хочуть грати у великих клубах, топ-лізі. Я в цьому не унікальний. З дитинства я хотів грати на високому рівні. Звичайно, мені подобається, що в Європі є великі клуби, які звертають на мене увагу. Я справді не знаю, що буде. У футболі все може бути.

Можливо, я вже міг зіграти свій останній матч за Жирону, але я не знаю, що буде з моїм майбутнім. Жирона дала мені багато, і я дуже вдячний. Крім того, моя сім’я дуже щаслива тут, і мені дуже комфортно».

Однак Циганков не проти залишитися в Жироні ще на деякий час, адже йому все тут подобається.

«Якщо я все ще буду тут, у Жироні, це ідеально, тому що я дуже щасливий і мені подобається те, що я роблю. Якщо зрештою майбутнє скаже, що я маю піти, я хочу зробити це через головний вхід», – сказав Циганков для AS.

  • Циганков в сезоні 2023/24  провів 33 поєдинки, забив шість голів і віддав шість результативних передач.
  • Жирона з 81 очком в активі фінішувала на третьому місці в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. Каталонці вперше у своїй історії зіграють в Лізі чемпіонів.
  • Transfermarkt оцінює українського вінгера в 28 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт