Різне

В Італії повідомили гучну новину про Довбика: українець тренуватиметься окремо від гравців Роми

Переглядів 229
Владислав Лютостанський
1 голос
Артем Довбик, фото: Getty Images
Італійське видання повідомило, чи зможе нападник національної збірної України Артем Довбик зіграти в наступному матчі Роми в Серії А проти Дженоа.

Артем Довбик не зумів допомогти збірній Україні у вересневих матчах, через отриману раніше травму.

Через це нападник відразу покинув табір національної команди та приєднався до одноклубників у Ромі. Наразі найголовнішим є питання, чи зможе український форвард допомогти римлянам у наступній грі Серії А. І щодо цього є свіжі новини з Італії.

У вівторок, 10 вересня, Довбику будуть проведені нові фізичні тести. Окремо ж від загальної групи Артем, як очікується, працюватиме щонайменше до четверга.

Якщо Довбику вдасться увійти до загальної групи за 72 години до матчу з Дженоа, то він може вийти у футболці Роми з перших хвилин.

В іншому випадку, найбільш вірогідним рішенням Даніеле Де Россі є використання Пауло Дібали на позиції хибної дев'ятки, з вінгерами Матіасом Суле та Алексісом Селемекерсом, повідомляє IlRomanista.

  • В нинішньому сезоні 27-річний українець ще не відзначався результативними діями за римлян, зігравши у трьох матчах.
  • Українське дербі Серії А, в якому зійдуться команди Довбика та Руслана Малиновського пройде 15 вересня у Генуї. Початок гри о 13:30 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт