Різне

Валенсія перемогла у Ла Лізі вперше за шість матчів: якими оцінками нагородили Яремчука за вихід на 16 хвилин

Переглядів 6109
Данило Моісеєнков
3 голоси
Роман Яремчук. Фото: Getty Images
Валенсія зіграла на виїзді проти Райо Вальєкано у 18-му турі Ла Ліги. Роман Яремчук вийшов лише на заміну, але його команда перемогла із рахунком 1:0.

У вівторок, 19 грудня, Валенсія в гостях зіграла матч 18-го туру чемпіонату Іспанії проти Райо Вальєкано. Поєдинок закінчився мінімальною перемогою гостей із рахунком 1:0.

Український нападник «кажанів» Роман Яремчук залишився на лаві запасних, однак вийшов на поле на 82-й хвилині замість Уго Дуро і зіграв 16 хвилин (з урахуванням доданого).

Статистичні портали не дуже високо оцінили цей виступ форварда збірної України. Наприклад, SofaScore поставив Яремчуку 6.5 балів з 10 можливих, а у WhoScored взагалі 6.1.

Єдиний гол у матчі стався у другому таймі, коли Валенсія розіграла комбінацію на правому фланзі, вивівши Серхі Каноса на ударну позицію. Іспанець красивим ударом у дальню дев'ятку приніс своїй команді важливі три очки.

В кінці зустрічі правий захисник гостей Тьєррі Коррейя зробив фол останньої надії на Альваро Гарсії, за що отримав пряму червону картку після перегляду ВАР.

Ла Ліга. 18-й тур.

Райо Вальєкано – Валенсія – 0:1

Гол: Канос (61')

Вилучення: Коррейя (90+1')

  • Після цього матчу Валенсія продовжує займати 10 сходинку в турнірній таблиці Ла Ліги, маючи 23 бали. Дана перемога стала для валенсійців першою у чемпіонаті за останні шість поєдинків.
  • Мадридська команда йде 11-ю, набравши за 18 матчів 20 залікових пунктів.
  • Яремчук у поточному сезоні провів 14 матчів за Валенсію у всіх турнірах, забивши гол.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт