Різне

Вибір зроблено: екфорвард Шахтаря, якому дружина зрадила із пастором, знайшов новий клуб

Переглядів 964
Віктор Глухенький
4 голоси
Оларенважу Кайоде. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Колишній нападник Шахтаря Оларенважу Кайоде працевлаштувався у клубі з другого дивізіону чемпіонату Туреччини Шанлиурфаспорі. Подробиці трудової угоди не розголошують.

Митарства завершено. Нігерійський форвард Оларенважу Кайоде, якого в Україні пам’ятають завдяки виступам у Шахтарі з Донецька, після п'яти з половиною місяців перебування у статусі вільного агента нарешті знайшов нове місце роботи.

Кайоде уклав угоду з клубом Шанлиурфаспор, який виступає у другому дивізіоні професійного турецького футболу. Про терміни контракту нічого не повідомляється.

Нагадаємо, що у вересні минулого року Кайоде, якому його дружина зрадила з пастором, остаточно залишив Шахтар, оформивши контракт з турецьким Генчлербірліги. Та надовго у цьому клубі він не затримався і вже в березні розірвав угоду через вищезгадані сімейні обставини.

  • Кайоде виступав за Шахтар з 2018 по 2019 рік: 24 матчі, чотири голи, два асисти. Чинний чемпіон України спочатку орендував гравця у Манчестер Сіті, а потім викупив контракт футболіста за три мільйони євро.
  • Також нігерієць захищав кольори таких команд, як АСЕК Мімозас (Кот-д'Івуар), Люцерн (Швейцарія), Хартленд (Нігерія), Маккабі Нетанія (Ізраїль), Аустрія (Австрія), Жирона (Іспанія), Генчлербірліги (Туреччина). 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт