Різне

Вибив Ворсклу з єврокубків і переїхав в Україну до Максимова: екснападник двох клубів УПЛ знайшов нову команду

Переглядів 4878
Данило Моісеєнков
1 голос
Лукас Рангел. Фото: ФК Колос
Бразильський форвард Лукас Рангел залишив Колос і перебрався до свого колишнього клубу КуПС, що з Фінляндії. Раніше нападник виступав і у Ворсклі.

Лукас Рангел грав у складі двох українських клубів: Ворскли і Колоса. Однак цього літа його пригоди в УПЛ підійшли до свого завершення.

29-річний бразильський нападник достроково розірвав контракт з ковалівцями і підписав угоду з фінським клубом КуПС, де виступав і раніше.

Про це повідомила пресслужба фінів зазначивши, що угода з Рангелем розрахована до кінця 2024 року, хоча в ній мається опція продовження ще на сезон 2025-го.

  • Нагадаємо, що саме Лукас вибив Ворсклу в кваліфікації до Ліги конференцій сезону 2021/22 (2:2, 3:2 в д.ч.), забившив переможний гол у ворота команди Юрія Максимова у Полтаві саме у складі КуПС.
  • Після цього він того ж літа перебрався до стану полтавчан, де грав до початку повномасштабної війни (13 матчів, чотири голи, асист).
  • Потім бразилець пів року виступав у оренді в Сабаху, а влітку 2022-го перебрався вільним агентом у Ригу.
  • Звідти він минулого літа перейшов до Колоса, в якому провів 12 матчів і забив один гол.
  • За КуПС Рангел грав з 2018-го по 2021-й, після чого кілька місяців виступав у Адані Демірспор і знову повернувся у фінську команду.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт