Різне

«Виділявся кількома цікавими моментами»: італійські ЗМІ неоднозначно оцінили гру Довбика у Серії А проти Монци

Переглядів 220
Віктор Глухенький
1 голос
Артем Довбик завдає результативний удар по воротах Монци. Фото: Google
Італійські ЗМІ оцінили гру українського нападника римської Роми Артема Довбика у поєдинку сьомого туру Серії А проти Монци, де «‎вовки» задовольнилися лише нічиєю (1:1).

Напередодні, у неділю, 6 жовтня, Рома не зуміла втримати перемогу у матчі з Монцою (1:1) та поліпшити своє турнірне становище у Серії А. Український нападник римлян Артем Довбик провів на полі усі 90 з плюсом хвилин ігрового часу та відзначився черговим голом за римську команду. Однак надто багато компліментів на свою адресу від італійських журналістів наш співвітчизник не почув.

«Український футбол» провів ранковий моніторинг ЗМІ з Апеннін, виокремивши написане про українця.

Sololaroma

«У другому таймі, він змарнував гарну нагоду, але через кілька хвилин забив гол, як великий гравець. До 60-ї хвилини Артем виділявся лише кількома цікавими моментами»

IlRomanista

«У Довбика було кілька моментів, враховуючи удар у поперечину. У другому таймі він спочатку змарнував гарну нагоду, а потім у складній ситуації він знайшов свій гол».

Giallorossi.net

«Він був відрізаний від своєї команди. Подачі на нього були майже завжди неточні. У другому таймі він спочатку не реалізував хороший момент, але невдовзі виправився та забив чудовий гол».

  • На внутрішній арені після семи турів Рома має в активі десять пунктів та займає дев'яту сходинку у турнірній таблиці італійської Серії А.
  • У наступному турі команда Івана Юрича вдома прийматиме чинного чемпіона Італії Інтер. Поєдинок заплановано на 20 жовтня. Початок гри о 21:45 за Києвом.
  • Довбик у сезоні 2024/25 років провів за Рому дев'ять матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українського голеадора у 35 мільйонів євро рівно.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт