Різне

Відомий російський тренер відреагував на провал Григорчука в Нефтчі: що він сказав про українського фахівця

Переглядів 511
Богдан Чернишевський
2 голоси
Роман Григорчук. Фото: ФК Нефтчі
Головний тренер російського Краснодара Мурад Мусаєв, відомий також по роботі з азербайджанським Сабахом, прокоментував результати Нефтчі під керівництвом українця Романа Григорчука.

Головний тренер Краснодара Мурад Мусаєв, який раніше працював в Азербайджані з місцевим Сабахом, прокоментував результати Нефтчі під керівництвом українського фахівця Романа Григорчука. Він розірвав контракт з клубом за згодою сторін.

За словами Мусаєва, його здивували результати команди Григорчука, разом з тим він вважає його хорошим тренером.

«Дивує [результат команди]. Я якось грав проти команди Григорчука на зборах, мені сподобався стиль гри його команди. У мене команда була сильніша за нього, він тоді в білоруському клубі [Шахтар з Солігорську] працював».

Наставник вважає неуспіх Григорчука в Нефтчі несподіваним.

«Я згадав його роботу по Габалі. Матчі проти Краснодара в Лізі Європи. Він хороший тренер, і несподівано, що у нього не вийшло в Нефтчі», – наводить слова Мусаєва Azerisport.

  • Як тренер Григорчук є триразовим чемпіоном Латвії (2006-2008), дворазовим чемпіоном Казахстану (2018-2019) і чемпіоном Білорусі (2020).
  • Після дев'яти матчів під керівництвом українця Нефтчі з п'ятьма очками був на передостанньому місці в таблиці чемпіонату. Команда ні разу не виграла (п'ять нічиїх і чотири поразки).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт