Різне

Вихованець Динамо розкрив правду про своє прощання з киянами: він прямо зізнався, чому йому не дали шансу

Переглядів 238
Богдан Чернишевський
1 голос
Андрій Башлай. Фото: КДЮСШ Чемпіон
Вихованець Динамо і колишній гравець молодіжної збірної України Андрій Башлай розповів про причини свого відходу зі столичного клубу, за головну команду якого він так і не дебютував.

Вихованець київського Динамо і колишній гравець молодіжної збірної України Андрій Башлай розповів в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол», чому пішов зі стану столичного клубу.

За словами Башлая, він чекав свого шансу, але не отримав його. 

«Я грав за Динамо-2, дубль, брав участь у товариських матчах першої команди під час міжнародних пуз. На тренування з основою часто підключався. Чекав свого шансу, але на жаль».

Колишній гравець не має образ на київський клуб. 

«Конкуренція була високою, траплялися й травми, коли вимагалося хірургічне втручання. Десь мені не вистачало. Можливо, трохи атлетизму. Був залегкий. Проте я ні на кого не жаліюся та не ображений».

Башлай згадав про період виступів в орендах і остаточний відхід з Динамо.

«В мене був п’ятирічний контракт, протягом якого я пограв в оренді за київський Арсенал, Оболонь та Карпати. Потім угода сплила, продовжувати її не було сенсу. Першій команді на той момент я був непотрібний, а в дублі виступали молоді футболісти, яким потрібно було давати шанси».

  • Башлай грав за другу команду Динамо, Арсенал, Оболонь, Карпати, Сталь (Алчевськ), Прикарпаття, Княжу, Севастополь, ПФК Суми, Ниву Тернопіль, Іскру та Титан.
  • За кар’єру він провів 191 матч, відзначився двома голами.
  • Після закінчення кар’єри працював тренером в школі та академії Динамо. Зараз тренує дітей у столичній КДЮСШ Чемпіон.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт