Різне

Виключили із заявки на Лігу Європи і готові розірвати контракт: колишня зірка Динамо розчарував топклуб Греції

Переглядів 13007
Данило Моісеєнков
9 голосів
Беньямін Вербич. Фото: ФК Панатінаїкос
Колишня зірка Динамо Беньямін Вербич найближчим часом має змінити свою клубну прописку. В Греції розповіли, чому словенець залишає Панатінаїкос.

Беньямін Вербич перейшов із Динамо у Панатінаїкос влітку 2022 року, однак не зміг виправдати покладених на нього сподівань і тепер має залишити команду.

Про це повідомило видання грецьке Sport24 відзначивши, що «хрест» на 30-річному вінгері поставив особисто головний тренер афінців Дієго Алонсо. Його навіть виключили із заявки на кваліфікацію до Ліги Європи.

Наразі усі сторони розуміють, що найкращим рішенням буде розлучитися. Клуб і словенський футболіст провели зустріч, на якій з абсолютним взаєморозумінням дійшли до цього. При цьому Беньямін відмовився переходити в турецький Газіантеп. 

Але найбільш ймовірним напрямком для Вербича все одно залишається Туреччина, тому що саме клуби з цієї країни здатні виконати усі фінансові вимоги гравця.

Сам же Панатінаїкос не буде чинити опору відходу Беньяміна, особливо враховуючи, що його контракт спливає влітку 2025 року.

  • Вербич провів за грецький гранд загалом 58 матчів, забив сім голів і віддав дві результативні передачі.
  • За Динамо він грав з 2018-го по 2022 рр.: 121 поєдинок, 37 м'ячів і 12 асистів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт