Різне

Власники Роми вперше пояснили, чому вони звільнили Де Россі, який запросив Довбика в клуб: заява американців

Переглядів 316
Владислав Лютостанський
1 голос
Даніеле Де Россі та Артем Довбик. Фото: ФК Рома
Керівники Роми Ден і Раян Фрідкіни нарешті пояснили масштабні кадрові перебудови в клубі, внаслідок яких Даніеле Де Россі покинув тренерський місток столичного колективу.

18 вересня офіційно стало відомо про звільнення головного тренера італійської Роми – Даніеле Де Россі.

Зазначимо, що саме телефона розмова Де Россі з нападником Артемом Довбиком стала вирішальним фактором у переході українця з Жирони до лав римлян. Під керівництвом 41-річного італійця Довбик встиг провести чотири поєдинки та забити один гол.

Пізніше керівництво Роми в особі Дена і Раяна Фрідкіних опублікувало офіційну заяву, в якій пояснило своє рішення звільнити Де Россі.

«Футболом захоплюються в усьому світі як прекрасною грою. Кожен матч наповнений пристрастю, хвилюванням і непередбачуваністю і саме за це ми його любимо.

Але окрім результатів на полі, наша відповідальність як власників клубу полягає у прийнятті важливих рішень, які, на нашу думку, відповідають найкращим інтересам клубу, навіть коли їх дуже важко прийняти».

Водночас у Ромі не заперечують можливості повернення Даніеле в римський клуб.

«Скажемо так: ми з великою повагою ставимося до Даніеле і віримо, що на нього чекає чудова кар'єра тренера. Можливо, одного разу він навіть повернеться в Рому.

Рішення розлучитися з ним було неймовірно складним, але ми прийняли його з вірою в те, що це дає нам найкращу можливість поборотися за трофеї в цьому сезоні».

  • Рома наразі посідає 10 сходинку турнірної таблиці чемпіонату Італії, маючи шість очок.
  • Наступний матч команда Довбика проведе 26 вересня проти Атлетіка (Більбао). Початок гри о 22:00 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт