Різне

Власники Роми закрили питання головного тренера: Довбик дізнався вердикт щодо Де Россі після жахливого старту

Переглядів 4646
Владислав Лютостанський
2 голоси
Даніеле Де Россі. Фото: Football Italia
Власники Роми Ден та Раян Фрідкіни прилетіли до столиці Італії на тлі невдач команди у новому сезоні. Повідомлялося, що бізнесмени продовжують вірити в здібності Даніеле Де Россі на посаді головного тренера, але його все ж таки звільнили.

Італійська Рома невдало розпочала сезон 2024/25 у Серії А, не здобувши за чотири тури жодної перемоги: три нічиїх та поразка.

Повідомлялося, що головний тренер римлян Даніеле Де Россі може не хвилюватися за власну посаду, а приїзд у Рим власників «вовків» Дена та Раяна Фрідкінів не був пов'язаний з тим, що команда невдало розпочала сезон, виліт був запланований майже тиждень тому. Метою бізнесменів в столиці Італії наразі є проведення ділових зустрічей.

UPD: Але вже у середу стало офіційно відомо, що Де Россі звільнили з посади головного тренера Роми.

Раніше говорилося, що Фрідкіни повністю довіряють Де Россі та вірять, що фахівець зможе поліпшити гру Роми, кольори якої також захищає український форвард Артем Довбик. 

Водночас у власників клубу є усвідомлення, що нині Рома перебуває на початковій стадії довгострокового проєкту і починати з нуля після великих інвестицій (92,6 млн євро витрачено влітку) Фрідкіни не вважають доречним, повідомляє видання Il Messaggero.

  • Римляни наразі посідають 16 сходинку турнірної таблиці чемпіонату Італії, маючи три бали.
  • Наступний матч Рома проведе у неділю, 22 вересня, в рамках Серії А з Удінезе. Початок гри о 19:00 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт