Різне

Все через Едмара? Експівзахисник Динамо і Шахтаря може покинути посаду гендиректора Тобола

Переглядів 2257
Данило Моісеєнков
1 голос
Андрій Канчельскіс. Фото: Google
Колишній півзахисник київського Динамо та донецького Шахтаря Андрій Канчельскіс може залишити посаду генерального директора казахського Тобола.

Генеральний директор казахського Тоболу Андрій Канчельскіс може залишити свою посаду вже найближчим часом. Про це повідомив портал KazFootball.

54-річний спеціаліст прийшов у клуб лише у липні цього року і протягом цього часу Тобол посів восьму сходинку в чемпіонаті Казахстану та виграв Кубок країни, а також вилетів з кваліфікації до Ліги конференцій.

Нещодавно співвласник казахського клубу Аліжан Калдіяров оголосив про те, що Тобол припинив співпрацю з сербським тренером Мілічем Чурчічем.

Однак сам Канчельскіс заявив, що нічого не знає про відхід головного тренера та спростував чутки про те, що Тобол повинен очолити колишній в.о. головного тренера Металіста 1925 Едмар.

  • Нагадаємо, що у складі казахської команди виступає експівзахисник збірної України Євген Шахов.
  • До Динамо Канчельскіс перейшов із Зірки Кропивницький на початку 1988 року. За киян він провів 27 матчів, в яких забив один гол.
  • На початку 1990 року хавбек став гравцем Шахтаря, де зіграв 25 ігор, забивши в них три м'ячі і вже у 91-му відправився до Манчестер Юнайтед.
  • Канчельскіс народився на Кіровоградщині, але обрав для міжнародних виступів збірну Росії.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт