Різне

Всесвітньо відомий журналіст розповів правду про Челсі: відомо, в яких умовах доводиться працювати Мудрику

Переглядів 303
Богдан Чернишевський
1 голос
Михайло Мудрик та Енцо Мареска. Фото: Getty Images
Італійський футбольний журналіст Фабріціо Романо розповів про атмосферу в колективі лондонського Челсі, за який грає український вінгер Михайло Мудрик.

Італійський журналіст Фабріціо Романо розповів про атмосферу в лондонському Челсі, клубі українського півзахисника Михайла Мудрика.

Романо пояснив причини впевненого старту «аристократів» в сезоні. За його словами, в цьому є велика заслуга італійського головного тренера Енцо Марески, який очолив лондонців влітку 2024 року.

«Для Челсі це був дійсно сильний початок сезону, я думаю, що Енцо Мареска заслуговує похвали за свій прихід в не найпростіший момент. Маурісіо Почеттіно також домігся успіху в кінці сезону, але клуб вирішив піти в іншому напрямку, хоча тепер здається, що це було розумне рішення».

Журналіст відзначив хороший мікроклімат в стані лондонського клубу.

«Мені сказали, що Мареска робить дуже хороший вплив на гравців з тактичної точки зору. Але найголовніше – це те почуття, яке він створив у гравців, вони всі дуже задоволені Марескою, наскільки він прямий і зрозумілий, вболівальники теж це цінують».

Романо вважає, що Мареска має продовжувати роботу в Челсі.

«Повна заслуга Марески – початок був чудовим, але цей проект, очевидно, довгостроковий, тому можуть бути ще деякі злети та падіння, але давайте дамо йому час продовжити свою вражаючу роботу», – наводить слова Романо CaughtOffside.

  • Мудрик в поточному сезоні провів за свій клуб вісім матчів у всіх турнірах і віддав дві гольові передачі.
  • Наразі Челсі йде на четвертій позиції в чемпіонаті з 14 очками після семи проведених матчів. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт