Різне

«‎Взагалі інший вимір, інший світ»: лідер Шахтаря здивував фільмом, від якого фанатіє – це не ‎Зоряні війни

Переглядів 107
Євген Чепур
1 голос
Артем Бондаренко. Фото: Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря та молодіжної збірної України Артем Бондаренко відверто зізнався, що захоплюється серією фільмів про Гаррі Поттера.

Артем Бондаренко сказав, що з дитинства фанатіє від Гаррі Поттера.

«Нема такого, що мої батьки великі фанати цього фільму. Не знаю як, але він з'явився у нас вдома. Не пам'ятаю, як я подивився вперше. Але я кожну частину дивився десь по 15 разів. Якось з дитинства прийшло. У Лондоні і в Токіо знаходяться два найбільших музеї Гаррі Поттера. Так близько до своєї мрії я ніколи не був.

Хавбек Шахтаря сказав, що планує поїхати з дружиною до музею, який присвячений Поттеру.

«Але ми з дружиною домовилися, що одного дня потрапимо сюди, бо це взагалі фантастика якась. Я не знаю, як пояснити це словами, але... У мене щитки з Гаррі Поттером, я персоналізував їх. Я говорив, що перший фільм, який я покажу своїм дітям, – це також буде Гаррі Поттер».

Гравець «гірників‎» заявив, що Микола Матвієнко також є фанатом цього персонажу.

«Не завжди Гаррі Поттер про розваги, але ви бачите, як багато людей фанатіє цим фільмом. Це взагалі інший вимір, інший світ. Не один я такий фанат. Навіть у нас в команді ще декілька таких хлопців. Це круто реально. Коля Матвієнко і всі, в кого діти є. Вже навіть їхні діти кажуть: «Клас, Гаррі Поттер. Чекаю, коли мої будуть так казати», – заявив Бондаренко в коментарі для Tribuna.

Календар матчів Шахтаря в основному раунді Ліги чемпіонів

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт