Різне

«Я потрапив в його біоритми»: популярний ведучий розповів, як він домовився про інтерв’ю з Блохіним

56
Владислав Лютостанський
1 голос
Олег Блохін, фото: ФК Динамо Київ
Відомий український журналіст Михайло Співаковський розповів історію про те, як йому вдалося домовитися про розмову з легендою київського Динамо Олегом Блохіним.

Навесні 2014 року Олег Блохін покинув посаду головного тренера київського Динамо та лише через декілька років повернувся до футбольної діяльності, розпочавши роботу в УАФ.

Журналіст Михайло Співаковський розповів, як йому у 2020 році вдалося домовитися записати інтерв'ю із володарем «Золотого м'яча»-1975. 

«Блохін мене знав, я з ним спілкувався до того в телефонному режимі. Я йому якось набрав і він погодився, якось я потрапив у хвилю, в його біоритм. Єдине, що Олегу Володимировичу було важко піднятися на третій поверх нашої студії.

Пам'ятаю, ми піднялися на другий, а він був після операції, тому зупинився. Я йому кажу: «Олеже Володимировичу, треба ще один поверх». Він відповідає: «Міша, ну ти що мене «качаєш» зараз? Ну який ще один поверх?».

Також Співаковський зазначив, що Блохін у процесі сам захопився розмовою. 

«Він лімітував нас по часу, але потім коли захопився сам, то не дуже дивився на годинник», – розповів Співаковський ютуб-каналу «Футбольна хата».

  • Нагадаємо, що Блохін є найкращим бомбардиром в історії Динамо. Він забив 280 голів у 585 матчах (1969-1988) та здобув 15 трофеїв.
  • Також він є найкращим снайпером в історії збірної СРСР (42) і рекордсменом за кількістю матчів в ній (112), найкращим голеадором в історії Кубка СРСР (31 гол) і чемпіонату СРСР (211) і рекордсменом за кількістю матчів в лізі (432).
  • За часи своєї тренерської кар'єри Блохін очолював Олімпіакос, ПАОК, Іонікос, АЕК, збірну України, ФК Москва та Динамо.
  • У період з 2018 по 2024 рр. Олег Володимирович працював у структурі УАФ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт