Різне

«Я розумію свист трибун»: тренер Луніна висловився про матч Реала, у якому Кепа пропустив на першій хвилині

Переглядів 36994
Артем Жилінський
11 голосів
Карло Анчелотті. Фото: Реал Мадрид
Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті, висловився щодо перемоги 3:2 над Альмерією. Наставник оцінив дії арбітрів у сьогоднішньому поєдинку.

Сьогодні, 21 січня, мадридський Реал здійснив епічний камбек та переміг останню команду Ла Ліги Альмерію із рахунком 3:2.

Карло Анчелотті оцінив перший тайм у виконанні своїх підопічних та розповів, яку найбільшу помилку зробив перед сьогоднішнім матчем.

«Дивна гра. Перша частина була дуже поганою. Я розумію свист трибун. Вже на 30-й хвилині я думав про заміни. Я неправильно оцінив учорашнє тренування.У другій половині зустрічі було щось інше, ми мали підтримку та поштовх цього стадіону, що дуже важливо».

Також італійський фахівець згадав арбітра, який був дуже помітною особою на полі.

«Я розумію гнів Альмерії через рішення ВАР, але думаю, що вони були прийняті правильно. Я думаю, що рефері ухвалив правильні рішення, а не ВАР. ВАР попереджає, а рефері ухвалює рішення. І я думаю, що він мав рацію. Я розумію ваші скарги, але ці три рішення вірні», — сказав Анчелотті для Marca.

  • Лунін у поточному сезоні зіграв за Реал в 12 поєдинках в усіх офіційних турнірах: 11 пропущених голів, п'ять матчів «на нуль». Його контракт з клубом розрахований до червня 2025 року.
  • Кепа, який виступає у команді Анчелотті на правах оренди з Челсі, у 18 зустрічах пропустив 18 голів та відстояв сім матчів «на нуль».
  • Вершкові йдуть на першому місці в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги, маючи на два очки більше, ніж Жирона і одну гру в запасі.
  • Команда українця в наступному матчі 27 січня зіграє проти Лас-Пальмас в рамках чемпіонату Іспанії. Початок матчу о 17:15 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт