Різне

«Я знаю точно, що він мав діалог з Баєром»: легенда Динамо – про трансфер, який зірвався за загадкових причин

Переглядів 75
Владислав Лютостанський
3 голоси
Андрій Воронін та Андрій Гусін. Фото: Getty Images
Колишній півзахисник київського Динамо Олександр Хацкевич розповів, що свого часу його одноклубник і хавбек збірної України Андрій Гусін мав варіант продовження кар'єри в леверкузенському Баєрі.

Півзахисник Андрій Гусін протягом восьми років захищав кольори першої команди київського Динамо (1996-2004) та був важливим гравцем збірної України (1993-2006).

І хоч за свою кар'єру хавбек так і не спробував свої сили в європейському чемпіонаті, інтерес до нього з боку закордонних клубів був чималий.

Колишній півзахисник (1996-2004) Динамо Олександр Хацкевич в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» розповів, що Гусін свого часу мав діалог з представниками леверкузенського Баєру.

«Це природньо для таких гравців, коли ними цікавляться топові клуби. Гусін відповідав усім вимогам тодішнього футболу. Тому те, що він зустрічався з Руді Феллером з Баєру – не дивина. Можна тільки здогадуватися чому цей трансфер так і не стався. Проте я знаю точно, що Андрій мав діалог з Баєром». 

  • Хацкевич разом з Гусіним на полі провів 157 матчів за біло-синіх, організувавши один спільний гол.
  • Усього ж в складі Динамо українець провів 264 матчі: 32 голи та сім чемпіонських трофеїв.
  • Також на батьківщині Гусін встиг пограти за львівські Карпати та ЦСКА-Борисфен. Наприкінці своєї кар'єри українець виступав за російські колективи Крилья Совєтов та Сатурн.
  • Загинув легендарний півзахисник 17 вересня 2014 року на автодромі «Чайка» поблизу Києва. Гусін не впорався з керуванням мотоциклом та отримав травми, які виявилися несумісні з життям.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт