Різне

Які відносини були у легенди Динамо з Лобановським і Блохіним? Хацкевич розповів правду про ексодноклубника

Переглядів 822
Владислав Лютостанський
1 голос
Андрій Гусін, фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній півзахисник київського Динамо Олександр Хацкевич розповів про те, якими були стосунки у зірки біло-синіх Андрія Гусіна з легендами клубу Валерієм Лобановським і Олегом Блохіним.

Андрій Гусін встиг за свою ігрову кар'єру увійти до історії київського Динамо, як один з найкращих півзахисників команди, кольори якої він захищав з 1996 по 2004 рр.

Одноклубник Гусіна – ексхавбек Олександр Хацкевич – в інтерв'ю сайту «Український футбол» розповів про відносини, які склалися між Андрієм та легендарним тренером Динамо Валерієм Лобановським.

«У тій нашій команді багато футболістів мали свою думку. Конфліктів не було, оскільки Валерій Васильович завжди вислуховував гравців.

Однак лише в тому випадку, якщо це не перетворювалося на істерику, чи невиконання його вимог – у такому випадку вже були наслідки. Тому жодних непорозумінь у Гусіна з Лобановським не було». 

Свою тренерську кар'єру Гусін розпочав ще у 2007 році в російському Сатурні, проте найбільше запам'ятався своєю роботою в структурі київського Динамо (2010-2013). З 2012 по 2013 рр. він був в клубі разом з тодішнім керманичем першої команди біло-синіх легендарним Олегом Блохіним.

«Ми з Андрієм разом працювали в той час. Він очолював Динамо-2, я був у молодіжці, а Олег Володимирович керував першою командою Динамо. Кожного тижня після турів ми зустрічалися та обговорювали футбол. Ось тут Андрій вже відстоював своє бачення футболу».

Хацкевич розповів у чому були відмінності у поглядах на футбол між Блохіним та Гусіним.

«Були достатньо цікаві моменти, коли на той момент вже Андрій Леонідович вступив з Олегом Володимировичем у дискусію.

Якщо Блохін – це більше old school, то Гусін намагався грати сучасно, системно, зі структурою. Андрій тоді чітко розумів, що він хоче від команди та як вона має діяти на футбольному полі».

  • Останнім місцем роботи легендарного хавбека збірної України став махачкалинський Анжі, де він працював асистентом.
  • Загалом за Динамо Гусін провів 264 матчі, завоював сім чемпіонських трофеїв, а також виходив до півфіналу Ліги чемпіонів.
  • Також на батьківщині хавбек встиг пограти за львівські Карпати та ЦСКА-Борисфен. Наприкінці своєї кар'єри українець виступав за російські колективи Крилья Совєтов та Сатурн.
  • Загинув легендарний півзахисник 17 вересня 2014 року на автодромі «Чайка» поблизу Києва.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт