Різне

Яремчук зіграв за Олімпіакос проти команди АПЛ: чи допоміг форвард збірної України грекам у матчі-трилері

Переглядів 10402
Артем Жилінський
5 голосів
Роман Яремчук. Фото: Олімпіакос
Український нападник Олімпіакоса Роман Яремчук взяв участь у черговому товариському матчі грецької команди, але не зміг допомогти їй обіграти англійський Ноттінгем Форест (3:4).

У товариському матчі проти Ноттінгем Форест Олімпіакос зазнав поразки з рахунком 3:4 у видовищній та багатій на голи грі. Роман Яремчук, який розпочав зустріч на лаві запасних, вийшов на поле у другому таймі, коли рахунок уже був 1:2 на користь англійців.

Йейтс забив перший гол для «лісників», але Желсон Мартінш незабаром рахунок зрівняв. Перед перервою Вуд знову вивів Ноттінгем вперед.

У другій половині гри Йейтс та Еланга збільшили перевагу гостей до 1:4. Проте Олімпіакос не здався. Яремчук, зігравши у стінку з Чикін'ю, допоміг організувати гол Желсона, який виявився першим на добиванні після сейву воротаря. 

Вельде забив третій м'яч Олімпіакоса на 89-й хвилині, але на більше грекам забракло часу. Фінальний свисток зафіксував перемогу Ноттінгем Форест з рахунком 4:3.

Товариський матч

Олімпіакос – Ноттінгем Форест – 3:4

Голи: Желсон Мартінш, 24, 78, Вельде, 89 – Єйтс, 15, 61, Вуд, 43, Еланга, 68

Не вдалось завантажити відео.

  • У сезоні 2023/2024 Роман зіграв за «кажанів» 25 поєдинків та забив три м’ячі в Прімері.
  • Нагадаємо, що Яремчук підписав контракт до 30 червня 2028 року, а дебютувати може вже 17 серпня в гостях проти Волоса в рамках чемпіонату.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт