Різне

«Задоволений виступом та результатом»: наставник Челсі в захваті від перемоги в матчі Кубка англійської ліги

Переглядів 175
Артем Жилінський
2 голоси
Енцо Мареска. Фото: Google
Головний тренер лондонського Челсі Ецно Мареска висловився щодо впевненої перемоги його підопічних над Барроу в Кубку англійської ліги із рахунком 5:0.

Вчора, 24 вересня, Челсі переміг Барроу (5:0) у поєдинку 1/16 фіналу англійського Кубка ліги, в якому Михайло Мудрик відзначився асистом.

Головний наставник лондонців Енцо Мареска залишився задоволеним грою та результатом, не зважаючи на те, що у складі було багато суттєвих змін.

«Я дуже задоволений виступом та результатом. Ми зробили багато змін, але ідея залишилася незмінною. І це має стати однією з наших цілей – щоб обличчя команди завжди зберігалося, хоч би хто виходив на поле».

Мареска вважає, що подібними матчами його підопічні показують, що можуть розраховувати на серйозні звершення, не зважаючи на свою молодість.

«У нас наймолодший склад у лізі, але перед матчем я попросив футболістів показати наскільки серйозно ми налаштовані. Надіслати сигнал іншим, що ми молоді і серйозно налаштовані.

Нкунку та Джексон грають чудово – і не лише тому, що забивають, а й тому, що багато працюють із м'ячем і без м'яча», – заявив Мареска для Football London.

  • 23-річний Мудрик провів у поточному сезоні за Челсі п'ять матчів у всіх турнірах і оформив два асисти.
  • На внутрішній арені після п’яти турів Челсі має у доробку десять очок та займає четверту сходинку у турнірній таблиці Англійської Прем'єр-ліги.
  • Наступний матч команда українця проведе на своєму полі проти Брайтона в суботу, 28 вересня, у рамках шостого туру англійської Прем'єр-ліги.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт