Різне

Захисник збірної покинув Україну і поїхав у США: зірковий гравець пояснив своє рішення

Переглядів 483
Владислав Лютостанський
1 голос
Сергій Кривцов. Фото: Getty Images
Колишній багаторічний захисник донецького Шахтаря Сергій Кривцов розповів, як наважився на переїзд до Сполучених Штатів Америки, де наразі виступає за Інтер Маямі.

На початку 2023 року багаторічний захисник Шахтаря (2010-2023) Сергій Кривцов покинув команду та, розірвавши контракт, на правах вільного агента приєднався до американського Інтер Маямі.

Оборонець збірної України (2011-2023) розповів, що початок повномасштабної війни в країні підштовхнув його до рішення про зміну клубної прописки.

«Я чув звуки вибухів, мої діти чули це, а так не повинно бути. Як батько, я повинен був забезпечити безпеку своєї сім'ї».

Кривцов розповів, що період з 2022 по 2023 рр. був найважчим у його житті.

«Я багато подорожував і нечасто бачив свою сім'ю, тому що вони жили в Польщі, а я жив то в Україні, то в Польщі, то в Німеччині, багато подорожував автобусами й поїздами.

Я немолодий чоловік, і мені було важко. Тому я вирішив змінити ситуацію і приїхати до Америки. Я також хотів відчути щось нове, нову країну, нову мову. Я вийшов із зони комфорту і тепер я щасливий, що зробив це», – сказав він в інтерв'ю виданню Miami Herald.

  • Цього сезону 33-річний Кривцов провів 22 матчі в МЛС та відзначився забитим м'ячем.
  • Контракт Сергія з Інтер Маямі чинний до 31 грудня 2024 року і має опцію продовження на рік. Transfermarkt оцінює вартість захисника у 1,5 млн євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт