Різне

Захисник збірної України готується до дуже неочікуваного трансферу: в цьому клубі вже грає його співвітчизник

Переглядів 197
Владислав Лютостанський
0 голосів
Арсеній Батагов. Фото: ФК Трабзонспор
Український захисник турецького Трабзонспору Арсеній Батагов незабаром може змінити клубну прописку. Оборонець близький до переїзду в чемпіонат Молдови.

Захисник молодіжної збірної України Арсеній Батагов вже взимку може змінити клуб, оскільки не отримує ігрову практику в Трабзонспорі.

Новий головний тренер кишинівського Зімбру Хікмет Караман має намір у січні 2025-го орендувати Батагова у бордово-синіх, використовуючи свої зв'язки в турецькому футболі.

Окрім цього Арсеній має варіанти з другого дивізіону Туреччини, а також від клубів з Румунії та Польщі. Проте саме пропозиція Зімбру є найпривабливішою для нього, повідомляє Moldfootball.com з посиланням на Karadeniz Gazetesi.

  • Зазначимо, що Зімбру наразі йде на третьому місці чемпіонату Молдови, відстаючи від лідера Шерифа на 10 залікових балів. За кишинівський клуб вже виступає українець – 37-річний півзахисник Денис Дедечко.
  • 22-річний Батагов перейшов до Трабзонспору із Зорі влітку 2024 року за 1,83 млн євро. Відтоді Арсеній так і не провів жодного поєдинку за турецький клуб.
  • Контракт захисника з бордово-синіми чинний до 30 червня 2028 року. Transfermarkt оцінює його вартість у 2,8 млн євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт