Різне

«Заслуговує грати в цьому клубі»: екстренер Челсі і Реалу назвав українця, що стане одним з найкращих у світі

Переглядів 15340
Данило Моісеєнков
7 голосів
Анатолій Трубін. Фото: ФК Бенфіка
Колишній тренер воротарів у Челсі, мадридському Реалі та інших грандах Сільвіньо Лоуро оцінив виступи українського голкіпера Бенфіки Анатолія Трубіна.

Нещодавно Бенфіка обіграла Брагу із рахунком 1:0 у матчі 14-го туру чемпіонату Португалії. Український голкіпер Анатолій Трубін вийшов в стартовому складі лісабонців та відіграв усі 90 хвилин.

В кінці зустрічі Анатолій здійснив важливий сейв, який приніс три бали його команді.

Відео сейву Трубіна:

Не вдалось завантажити відео.

Колишній воротар «орлів» Сільвіньо Лоуро, який після завершення ігрової кар'єри працював тренером голкіперів у Порту, Челсі, мадридського Реалі, Інтері та Манчестер Юнайтед, поділився враженнями від виступів Трубіна.

«Трубін додав впевненості не лише захисту, а й півзахисту Бенфіки. Це все робить гру команди краще. Він воротар, що заслуговує грати в цьому клубі. Бенфіка отримала воротаря, який стане одним із найкращих у світі.

Мало хто спроможний на сейв, який він здійснив проти Браги. У нього чудова рухливість, спритність. І це незважаючи на майже два метри зросту. Він дуже швидко зреагував, коли почав падати в інший бік, зумів відбити надзвичайно складний удар, що принесло Бенфіці додаткові два очки».

Окрім цього, спеціаліст відзначив, що Трубіну ще є куди рости та що покращувати у своїй грі.

«Є деякі деталі, які потрібно поліпшити. Це гра на виходах, як він іде у стики, і які позиції займає у деяких моментах. Це дрібниці, які бувають тому, що він ще молодий. Але навряд чи хтось сумнівається в його потенціалі», – приводить слова Лоуро видання Record.

  • Трубін перейшов до Бенфіки влітку цього року із Шахтаря та підписав контракт до 2028 року.
  • В нинішньому сезоні Анатолій прийняв участь у 18 матчах в усіх турнірах, пропустив 16 голів та у семи випадках відіграв на нуль.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт