Різне

Жінка Довбика зробила заяву про майбутнє нападника Жирони: вона розставила всі крапки щодо планів Артема

Переглядів 6106
Данило Моісеєнков
2 голоси
Артем і Юлія Довбики. Фото: Instagram
Дружина форварда Жирони Артема Довбика – Юлія – поділилися планами українського бомбардира на майбутнє. Жінка розповіла, чи буде влітку гучний трансфер.

Нещодавно повідомлялося, що в контракті Артема Довбика з Жироною є сума відступних у розмірі 40 мільйонів євро. Також з'являлася інформація, що в його послугах зацікавлений ряд клубів.

Дружина форварда Юлія розповіла, що ця тема обговорюється в їхній родині.

«Ми обговорюємо це в родинному колі на рівні того, що ще не все сказано, треба закінчити цей сезон, потім дивитися на те, як розвиватиметься трансферна кампанія, які будуть запрошення.

Щодо нього, то я думаю, що морально він буде готовий до переходу. Але це довгий процес, де багато різних факторів, тому будемо бачити, як буде далі».

Окрім цього, жінка зачіпила тему переїзду в контексті адаптації.

«Я розумію, що ми тут не так довго прожили, тільки-но звикли. Але я до змін ставлюся позитивно, тому що це його розвиток. Тут ми вже створили свою еко-систему, і знову починати все з нуля...

Це нова команда, нові партнери, може взагалі нова країна, чи просто нове місто. Це складно, але будемо бачити, поки що зарано про це говорити», – сказала Юлія для YouTube-каналу «Анна Реброва».

  • В нинішньому сезоні Довбик провів 37 матчів у всіх турнірах, забив 20 голів та віддав дев'ять асистів.
  • Контракт українця з Жироною розрахований до 30 червня 2028 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт