Різне

Жирона може зірвати трансфер Довбика в топклуб: в Іспанії розповіли, як каталонці випробовують нерви Атлетіко

Переглядів 948
Данило Моісеєнков
2 голоси
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Атлетіко продовжує наполягати на трансфері нападника Жирони Артема Довбика, однак має запасні та більш зіркові варіанти, якщо це підписання зірветься.

Атлетіко все ще хоче підписати нападника Жирони Артема Довбика, однак не збирається вічно чекати на позитивну відповідь каталонців, мадридцям потрібно закрити угоду якомога швидше.

З цієї причини спортивне керівництво Атлетіко розглядає інші варіанти посилення атаки, а саме Віктора Гьокереша зі Спортинга Лісабон та Хуліана Альвареса з Манчестер Сіті.

Аргентинець розглядає можливість залишити Сіті, тому що хоче більш помітної ролі, й Атлетіко з головним тренером Дієго Сімеоне є ідеальним варіантом для цього.

Про це повідомляє портал El Gol Digital зазначаючи, що головною ціллю мадридців залишається Довбик, щодо якого вони вже надіслали кілька запитів, однак не отримали відповіді.

Атлетіко пропонує за нього 30 мільйонів євро, а Жирона вимагає 35, хоче клаусула Артема складає всі 40 млн. Мадридці готові розглянути варіант з включенням в угоду своїх гравців, наприклад Саму Омородіона чи Родріго Рікельме, який виступав у складі команди Мічела Санчеса в сезоні 2022/23.

Проте, якщо каталонці так і не приймуть жодну з пропозицій Атлетіко, то столичний клуб розпочне активні дії щодо трансферів Гьокереша або Альвареса.

  • Довбик в минулому сезоні провів 39 матчів у всіх турнірах за Жирону, забив 24 голи та віддав 10 асистів.
  • Його контракт з каталонським клубом розрахований до 30 червня 2028 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт