Різне

Жирона не плакатиме за Довбиком: команда Циганкова остаточно знайшла заміну українському форварду

Переглядів 533
Данило Моісеєнков
0 голосів
Артем Довбик. Фото: Getty Images
Жирона дуже швидко знайшла «нового Довбика» після продажу Артема в Рому. Відомо, хто замінить українця в нападі каталонського клубу в цьому сезоні.

Жирона цього літа втратила кількох лідерів, включно з Артемом Довбиком, якого підписала Рома. Однак попри це, каталонці поступово замінюють кожного з них, в тому числі й українського форварда.

За повідомленням журналіста Алекса Луни з видання Mundo Deportivo, Жирона ось-ось має підписати 25-річного нападника Абердіна Бояна Міовскі.

Зазначається, що на нього також претендували Еспаньйол і Дженоа, а ось Жирона увійшла в перегони останньою, проте саме їй віддав перевагу північномакедонець.

Усі сторони дійшли до угоди щодо переходу нападника, який має приєднатися до каталонців уже цього тижня, якщо все піде за планом.

В той же час інсайдер Ніл Сола повідомляє, що повної домовленості ще немає, однак вона близька – Абердін хоче сім мільйонів євро, а Жирона намагається знизити цю суму.

  • Міовскі перейшов до Абердіна у 2022 році та за цей час провів 97 матчів: 44 голи та сім асистів.
  • Портал Transfermarkt оцінює його вартість у чотири мільйони євро.
  • Жирона в цьому сезоні вперше в історії зіграє в Лізі чемпіонів, а сезон Ла Ліги розпочне 15 серпня на виїзді проти Бетіса.
  • Міовскі може стати партнером Віктора Циганкова, який має залишитися в каталонському клубі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт