Різне

Жирона збирається дати бій в Лізі чемпіонів? Команда Циганкова і Довбика готує максимально рекордний трансфер

Переглядів 2863
Данило Моісеєнков
1 голос
Хаві Герра. Фото: Instagram
Жирона готова витрачатися перед дебютним сезоном у Лізі чемпіонів. Каталонський клуб хоче підсилити центр поля перлиною з Валенсії, яку також хочуть інші клуби.

Нещодавно стало відомо, що Жирона відхилила пропозицію Роми щодо трансферу Артема Довбика. А тепер повідомляється про гравця, який може стати партнером Довбика і Віктора Циганкова у Каталонії.

Авторитетні журналісти Начо Санчіс і Маттео Моретто з видання Relevo заявили, що Жирона зробила вже третю пропозицію Валенсії щодо підписання півзахисника Хаві Герри.

Раніше каталонці давали 15 і 19 мільйонів євро включно з бонусами відповідно, а тепер наблизились до вимог «Лос Чес», які хочуть 20 млн за 21-річного таланта.

Зазачається, що Герра має стати заміною Алейша Гарсії, якого продали за 18+2 мільйони до Баєра, і схожу пропозицію Жирона хоче зробити щодо вихованця Валенсії.

Більш того, його хоче особисто головний тренер команди Мічел Санчес і спортивний директор клубу Кіке Карсель, який зізнавався, що «закоханий» у таланти півзахисника. Геррі пропонують покращену зарплату, проект Ліги чемпіонів і довіру від головного тренера Мічела.

Проте Валенсія не зрушить з місця, поки їй не запропонують 20 мільйонів фіксованими. Також у клубі хочуть мати гарний % від майбутнього продажу, адже 30% від цього трансферу мають піти у Вільярреал.

Повідомляється, що Жирона має намір закрити угоду якомога швидше, як це вже відбувалося цього літа з підписаннями інших гравців. Однак на нього також претендують Реал Сосьєдад і Наполі.

Таким чином, якщо трансфер Герри у Жирону відбудеться, то іспанець буде другий рік поспіль грати в команді з українцями: спочатку з Романом Яремчуком у Валенсії, а тепер з Довбиком і Циганковим.

  • Контракт Хав'єра з Валенсією розрахований до 30 червня 2027 року.
  • Портал Transfermarkt оцінює вартість півзахисника у 20 мільйонів євро.
  • В минулому сезоні він провів 40 матчів у всіх турнірах, забив чотири голи та віддав асист.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт