Різне

Зінченко дізнався вердикт англійської преси: як журналісти оцінили гру українця у першому турі АПЛ

Переглядів 851
Артем Жилінський
1 голос
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Лондонський Арсенал успішно стартував у новому сезоні АПЛ, здобувши перемогу над Вулверхемптоном з рахунком 2:0. Український захисник Олександр Зінченко дізнався, як преса оцінила його виступ.

Вчора, 17 серпня, Арсенал разом з Олександром Зінченком у складі обіграв Вулверхемптон із рахунком 2:0. Загалом українець провів на полі 69 хвилин. Хоча результативними діями він не відзначився, преса позитивно оцінила його гру.

Англійські видання вважають, що Зінченко виступив на непоганому рівні та отримав оцінку вищу за середню.

Football London – 6/10

«Відносно спокійний день для українця. Він добре допоміг Арсеналу домінувати в першому таймі. У другому таймі віддав слабкий пас, за що міг бути покараний більш жорстоко».

Goal – 6/10

«Був корисний на м'ячі, коли проштовхувався зліва, щоб підтримати Мартінеллі».

Pain in the Аrsenal – 6/10

«У першому таймі Арсенал успішно просувався лівим флангом завдяки Зінченку, причому українець також пропонував якісну гру при переходах. За рахунку 1:0 Артета замінив Зінченка, вирішивши забезпечити собі більшу безпеку у захисті».

Standard – 7/10

«Непоганий виступ українця, який заслужив такий старт після непоганої форми в передсезонці. Створив кілька моментів, перекриваючи Мартінеллі».

The Sun – 6/10

«Час від часу Вулвз тиснули на «канонірів», щоб підкреслити, чому клуб підписав Ріккардо Калафьорі влітку. Українець також виглядав слабко в обороні. З поверненням Тімбера Зінченко може побачити себе поза стартовою обоймою».

  • У наступному турі команда Мікеля Артети на виїзді зіграє проти Астон Вілли.
  • Поєдинок у Бірмінгемі відбудеться 24 серпня і розпочнеться о 19:30 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт