Різне

«Зінченко, ми тебе знайдемо»: вболівальники Арсеналу погрожують українському футболісту через Ізраїль

Переглядів 109329
Артем Жилінський
17 голосів
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко висловився щодо жахливих подій, які відбуваються в Ізраїлі. Позиція українця дуже не сподобалася прихильникам арабського світу.

Вранці, 7 жовтня, рух ХАМАС із сектору Газа здійснив ракетний обстріл південних та центральних регіонів Ізраїлю. Незабаром з'явилися повідомлення про постраждалих та загиблих. Крім того, кілька десятків палестинських диверсантів проникли на територію країни.

Український футболіст з лондонського Арсеналу Олександр Зінченко, подібно до президента України, висловив підтримку Ізраїлю. Він опублікував у своїй сторіз у соціальних мережах картинку із фразою «I stand with Israel»

Незабаром на Олександра звалилася хвиля критики та погроз. Шанувальники арабського світу висловили подив з приводу позиції Зінченка і засудили його, заявивши, що він «не вартий» бути частиною «канонірів».

LeLo13_99: «Ти можеш бігти, але не втечеш і не зможеш сховатися. Зінченко, ми тебе знайдемо.

NLJ_Labz: «Я очікую, що кожен мусульманський уболівальник «Арсенала» освистуватиме Зінченка сьогодні на грі, якщо він зіграє. Плакса-лицемір».

the66Role: «Зінченко така плаксива людина, тепер подивіться, як він іде в приват після того, як його засудили за цей неприємний пост. Він чомусь плаче».

Ounahi stan: «Негайно: Зінченко щойно отримав травму, яка завершила його кар'єру, і він ніколи більше не гратиме в футбол».

haaaaaarisx: «Був би не проти, якби Зінченко зазнав насмішок від гравців Сіті і знову розплакався».

  • Наразі Арсенал маючи в активі 20 очок після восьми ігор посідає другу сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • Олександр Зінченко у нинішньому сезоні провів за Арсенал 10 матчів у всіх турнірах: без результативних дій.
  • Контракт гравця з лондонцями діє до 30 червня 2026 року.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 42 мільйони євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт