Різне

Зінченко наступний? З’явилися новини стосовно двох прямих конкурентів українця в Арсеналі

Переглядів 970
Данило Моісеєнков
1 голос
Такехіро Томіясу та Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Арсенал може продати двох конкурентів Олександра Зінченка за позиції лівого захисника. На Кірана Тірні і Такехіро Томіясу є попит в європейських топ-лігах.

Японський захисник Арсенала Такехіро Томіясу може залишити лондонський клуб на тлі інтересу з боку діючого чемпіона Італії Наполі.

За повідомленням видання Calciomercato, неаполітанці хочуть повернутися футболіста до Серії А і підсилити свою лінію захисту. Їм подобається універсальність захисника та його оборонні якості, а проблемою може стати зарплата Такехіро та Кубок Азії, на який він матиме їхати посеред сезону.

Зазначається, що Томіясу італійському клубу запропонували посередники, а сам Арсенал не дуже хоче розлучатися з японцем. Однак, гарна пропозиція з боку Наполі може змусити лондонців змінити свою думку.

В той же час TEAMtalk додає, що Баварія також претендувала на Томіясу, однак відмовилася від цієї ідеї через фактор Кубку Азії.

Інший лівий захисник Арсеналу Кіран Тірні наразі виступає у Реал Сосьєдаді на правах оренди, однак іспанський клуб хотів би зберігти шотландця.

За інформацією Mundo Deportivo, проблемою у цьому випадку, як і у ситуації з Томіясу, може стати висока зарплата футболіста, до якої додаються вимоги «канонірів».

Лондонці віддали Тірні в оренду саме до Сосьєдада для того, щоб у команді Ліги чемпіонів він підняв свою вартість перед продажем. Баскська команда хотіла би ще раз орендувати Кірана, а не оформлювати коштовний трансфер.

Зазначимо, що якщо і Томіясу, і Тірні залишать Арсенал влітку, то серед конкурентуів за місце в стартовому складі в українського футболіста Олександра Зінченка залишиться тільки Юррієн Тімбер, який є профільним правим захисником.

  • Контракт Томіясу з лондонцями розрахований до 2025 року, а в нинішньому сезоні японець зіграв 19 поєдинків в усіх турнірах.
  • Угода Тірні діє до літа 2026-го. В цій кампанії через травму він встиг провести тільки 10 матчів у складі Реал Сосьєдада.
  • Зінченко в цьому сезоні зіграв вже 24 зустрічі, забив один гол та віддав результативну передачу.
  • Контракт українця розрахований до 30 червня 2026 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт