Різне

Зінченко змінив спонсора? В Англії повідомили про компанію, з якою буде співпрацювати захисник Арсеналу

Переглядів 2861
Владислав Лютостанський
2 голоси
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Англійське видання звернуло увагу на те, що український захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко змінив спонсора. Незабаром оборонець може стати амбасадором нової фірми.

Під час одного з тренувань Арсеналу англійські журналісти помітили, що лівий захисник «канонірів» Олександр Зінченко грав не в бутсах від компанії Puma, які до до недавнього часу були його офіційним спонсором.

Наразі ж українець перейшов з моделі Puma King Ultimate на бутси Skechers Razor. Цілком можливо, Зінченко приєднається до Skechers і стане амбасадором бутс Skechers Razor уже найближчим часом.

Олександр Зінченко та зміна його взуття. Колаж: Footy Headlines

Олександр підписав контракт з компанією Puma навесні 2019 року. Зінченко носив взуття Puma Ultra до березня 2023 року, а після запуску моделі King Ultimate став їхнім амбасадором.

Зазначимо, що наразі елітним представником взуття Skechers SKX 01 є нападник збірної Англії та мюнхенсьої Баварії Гаррі Кейн.

Форвард мадридського Атлетико Альваро Мората також раніше носив затемнені прототипи Skechers Razor, але з тих пір повернувся до Adidas X Crazyfast, повідомляє Footy Headlines.

  • Зінченко цього сезону провів за Арсенал 12 поєдинків в усіх турнірах: без результативних дій.
  • Лондонці посідають друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії, маючи 24 бали.
  • В наступному турі «каноніри» на виїзді зіграють проти Ньюкаслу. Поєдинок заплановано на 4 листопада. Початок гри о 19:30.
  • Посеред тижня Арсенал матиме поєдинок 1/8 фіналу Кубка ліги проти Вест Гема на виїзді. Матч відбудеться 1 листопада. Початок гри о 21:30.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт