Різне

Зірка збірної України міг перейти в два італійських клуби: минуло пару років і його вже хочуть гранди Серії А

Переглядів 869
Владислав Лютостанський
3 голоси
Артем Довбик. Фото: УАФ
Нападник національної збірної України та каталонської Жирони Артем Довбик цікавить низку клубів італійської Серії А. Відомі назви команд, які хочуть бачити форварда у своїх лавах.

Артем Довбик вже декілька років розглядається низкою італійських клубів елітного ешелону в ролі підсилення позиції нападника.

Проте першим європейським клубом в кар'єрі українця стала каталонська Жирона. Вже у свій дебютний сезон в чемпіонаті Іспанії Довбик став найкращим бомбардиром Ла Ліги, забивши 24 голи.

Проте інтерес до нападника з боку клубів Серії А так і не зникав. Серед претендентів на гравця були Болонья та Торіно, які декілька років тому хотіли бачити Артема у своїх командах.

Наразі ж Довбиком цікавляться Мілан та Наполі. Россонері розглядають варіант підписання українця у випадку, якщо не вдасться домовитися про трансфер форварда Болоньї Джошуа Зіркзе.

Неаполітанці думають над трансфером Артема, як заміну для зіркового нігерійського нападника Віктора Осімхена, який може покинути клуб влітку. 

Водночас Жирона не планує розлучатися з Довбиком менше як за 40 млн євро, які прописані в розмірі відступних у контракті форварда, повідомляє CalcioMercato.com.

  • Контракт Артема з каталонським клубом чинний до 30 червня 2028-го.
  • Transfermarkt оцінює вартість 27-річного нападника у 35 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт