Різне

Зрадник України змусив нашого колегу вдатися до хитрощів: Шеліхов не боїться критики і не назвав Росію агресором

Переглядів 545
Віктор Глухенький
2 голоси
Денис Шеліхов. Фото: Google
Колишній воротар Дніпра, Металіста 1925 та ще низки вітчизняних клубів Денис Шеліхов, який днями підписав контракт зі Славією-Мозир, пояснив, як виник варіант з продовженням кар'єри в Білорусі.

Наш колега Андрій Піскун, діставши категоричну відмову в інтерв'ю, все ж з'ясував у Дениса Шеліхова, як він отримав пропозицію виступати за клуб з Білорусі, але лише після того, як представився білоруським, а не українським журналістом.

«Спілкувався з тренерами ще після того, як у Лучі з тренерським штабом працював (Шеліхов грав у мінському Лучу у 2018 році). Завжди були на зв'язку. Ось запросили, і вийшло приїхати». 

Українцю Шеліхову, як з'ясувалося, абсолютно байдуже, що він гратиме за клуб з країни-посіпаки росії, а на відношення співвітчизників до нього, йому байдуже.

«Що поробиш. Хто мене знає, той зрозуміє, а хто не знає, то я ж не буду кожному говорити і розповідати, чому так сталося. Поговорять і через тиждень забудуть.

Давайте, будь ласка, не будемо (говорити про війну). Дай Боже, щоб весь кошмар закінчився якнайшвидше. Ну Ви, гадаю, зрозуміли, про що я», – розповів Шеліхов в інтерв'ю Sport-express.ua.

  • Шеліхов за час професійної кар’єри на батьківщині захищав кольори Вікторії з Сум, Дніпра, харківського Металіста 1925, луцької Волині, черкаського ЛНЗ, ВПК-Агро та МФК Миколаїв.
  • За кордоном Денис грав за білоруські Луч з Мінська та Іслоч й  грузинську Іберію 1999.
  • Transfermarkt оцінює зрадника у 75 тисяч євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт