УПЛ

23-річна дівчина стала президенткою Полісся: вона поділилася амбіційними планами

Переглядів 5245
Дмитро Котков
1 голос
Дар’я Буткевич - нова президента Полісся. Фото: Полісся
Дар’я Буткевич, яка стала президенткою жіночого Полісся, розповіла як житомирський клуб розвиватиметься за європейським зразком.

Полісся оголосило, що Дар’я Буткевич очолить напрямок розвитку жіночого футболу та обійме посаду президентки жіночої команди житомирського клубу.

Основними напрямками її діяльності стануть розвиток та популяризація жіночого футболу, пошук талановитих футболісток, які гратимуть за Полісся.

Дар’я Буткевич - майстер спорту України з кінного спорту та донька президента Полісся Геннадія Буткевича.

«Стати президенткою жіночої команди Полісся — це не про посаду, це про місію — розвивати український жіночий футбол. Я хочу це зробити для Житомира, для України, для наших захисників та захисниць. Адже це — ще один крок до розбудови нашої країни за європейським зразком», – цитує дівчину сайт Полісся.

Також нова президентка додає такі слова:

«Ми бачимо, як у світі стрімко росте рівень жіночого футболу. Хочу дати більше можливостей жінкам для розвитку, хочу висловити свою підтримку кожній, хто вирішить займатися в Україні футболом. Я зроблю все, що від мене залежить, щоб допомогти жіночому футболу вийти на новий рівень».

  • Чоловіче Полісся на даний момент посідає друге місце в УПЛ.
  • Наступний матч житомирська команда зіграє з полтавською Ворсклою (22.10).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт