УПЛ

«А ви вже зібралися в Париж?»: батьки Мудрика розповіли, як знайомі реагують на потенційний переїзд сина до Європи

Переглядів 3691
Дмитро Котков
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Google
Михайло Мудрик може найближчим часом змінити клубну прописку та переїхати до Європи. Батьки відомого футболіста розповіли в інтерв’ю, чи слідкують вони за новинами стосовно сина та як реагують інші люди на чутки в ЗМІ.

Батьки плеймейкера Шахтаря Михайла Мудрика розповіли про те, як син реагує на чутки в ЗМІ стосовно свого потенційного трансферу в інший європейський клуб. 

«Звичайно, ми сучасні люди. Ми також часто дивимося, що в інтернеті пишуть. Нам цікаво, слідкуємо, що там пишуть. А Міша взагалі байдужий до цього, що пишуть. Він каже: «Мам, мене зараз це менше цікавить». І він завжди нам говорив, що він ніколи не біжить попереду поїзду», – сказала мати Михайла Мудрика в інтерв’ю «Бомбардиру». 

Не вдалось завантажити відео.

Також мати футболіста Шахтаря розповіла, як знайомі реагують на те, що Мудрик може переїхати до Європи.

«Ми вже трішки звикли до цього. Але зараз розуміємо, що все може змінитися в будь-яку хвилину: в зимовий час, в літній час. Ми вже не реагуємо як інші люди, як деякі знайомі: «От! А ви вже зібралися в Париж?». А я кажу: «Нам і в Краснограді добре!» (сміється)».

Михайло Мудрик у поточному сезоні зіграв за Шахтар 16 матчів, у яких він відзначився вісьмома голами та вісьмома результативними передачами. Відомо, що вже в найближче трансферне вікно український талант може перейти в один із європейських грандів. Одним із головних претендентів на придбання Мудрика є лондонський Арсенал, за який також грає український захисник Олександр Зінченко.

Донецький Шахтар на даний момент з 27 очками в активі знаходиться на другому місці в Прем’єр-лізі України. 

До зимових канікул «гірникам» належить ще зіграти з Днпром-1 та полтавською Ворсклою. Зазначимо, що у рамках плей-офф Ліги Європи Шахтар зіграє з французьким Ренном.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт