УПЛ

Атака рашистів на Україну: Шовковський зробив заяву після варварського обстрілу РФ

Переглядів 1368
Олександр Карпенко
1 голос
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо
Головний тренер Динамо Олександр Шовковський звернувся до українців після чергового удару російських загарбників по Україні.

Сьогодні зранку кілька міст України вкотре зазнали масштабної ракетної атаки з боку терористичних військ так званої «російської федерації».

Одна з ракет прямою наводкою влучила в цивільний об'єкт - дитячу лікарню Охматдит у Києві. На момент публікації відомо про більш ніж 30 загиблих по всій Україні, понад сто людей постраждали.

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський відреагував на жахливий теракт з боку держави-агресора.

«В першу чергу, хочу висловити слова підтримки усім, хто сьогодні постраждав від варварської атаки з боку росії. Важко знайти потрібні слова, щоб висловити увесь жах того, що відбулося».

Сьогодні динамівці розпочали роботу на зборах в Австрії.

«Ми вже провели перше тренування, але воно було з особливими відчуттями, адже всі хлопці були у своїх думках в Києві, разом з усіма киянами, українцями. Те що зараз відбувається, - влучання в Охматдит, житлові квартали, будинки, лікарні... важко знайти слова, щоб описати біль, який викликають такі події.

 

Але ми усі розуміємо, що наша країна, нація усе своє життя боролася за незалежність, впродовж багатьох років вона мала зовнішніх ворогів, сусідів, які не давали нам спокійно жити та розбудовувати нашу державу. І зараз це продовжується. Але ми вистояли тоді, вистоїмо тепер і в майбутньому. Зробимо усе можливе, щоб наша країна процвітала, адже у ній живуть люди, які знають ціну свободи та незламності».

Наостанок Шовковський звернувся до українців.

«Хочу ще раз висловити слова підтримки від усієї команди українцям: ми разом з вами, хоча і перебуваємо за кордоном та готуємося до своїх завдань. Але ми вболіваємо, переживаємо за земляків, усі наші думки з українцями», – наводить слова Шовковського прес-служба Динамо.

Динамо у сезоні 23/24 посіло друге місце в турнірній таблиці УПЛ.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт