УПЛ

Аутсайдер Рух проти оновленого Шахтаря: на кого поставити у першому матчі 3-го туру УПЛ?

Переглядів 453
Олександр Карпенко
1 голос
Леонід Кучук та Ігор Йовічевич. Фото: ФК Рух
Ексклюзивний анонс 3-го туру Української Прем’єр-Ліги сезону 2022/23 ‒ спеціально для вас на «Українському футболі». Хто, де, з ким – і як це все закінчиться?

2-го вересня львівський Рух зустрінеться із донецьким Шахтарем. Сайт «Український футбол» анонсує стартовий поєдинок третього туру чемпіонату України з футболу сезону 2022/23 в УПЛ.

Рух – Шахтар

2 вересня. 17:00. м. Львів. Стадіон “Україна”

Пряма трансляція – Setanta Sports

Дискваліфікації – відсутні

Програму третього туру відкриває поєдинок між донецьким Шахтарем і львівським Рухом. “Гірники” здобули першу перемогу в минулому турі. Підопічні Ігоря Йовічевича обіграли криворізький Кривбас з рахунком 1:0.

Єдиний гол у матчі до свого активу записав Артем Бондаренко. Пробити кіпера команди Вернидуба Богдана Сарнавського вдалося аж 78-ій хвилині - коли Шахтар опинився в більшості. У порівнянні з матчем проти Металіста-1925 у донеччан вже не було 20 ударів по воротах. Цього разу лише сім і чотири з них у площину. Один із них виявився влучним. І не знати, якби Сарнавський не помилився на виході з воріт, то цілком, можливо, що матч завершився би нічиєю, яка стала би для Шахтаря другою поспіль.

Кривбас перебив Шахтар по ударах, завдавши 13 пострілів по воротах Анатолія Трубіна, але реалізації нуль. Коуч криворізької команди Юрій Вернидуб спостерігав за грою на трибунах, адже він був вилучений у першому турі.

Не вдалось завантажити відео.

Шахтар досі не вражає, але на це є об’єктивні причини: новий тренер, оновлений склад і втрата ключових гравців. Додалося проблем у “гірників” після матчу з Кривбасом. У другому таймі травму отримав лівий захисник донецького клубу Віктор Корнієнко. На жаль, фулбек пропустить шість місяців, йому робитимуть операцію на хрестах. Тому цього року Корнієнко не помічник своїй команді. Сподіваємось, що до Ліги чемпіонів “помаранчево-чорні” знайдуть свою гру та вирішать, хто замінить Віктора. Як варіант – Богдан Михайліченко. До речі, матч проти Руха буде генеральною репетицією для Йовічевича перед дебютом у ЛЧ. Вже 6-го вересня Шахтар зіграє на “Ред Булл Арені” у Лейпцигу проти місцевої команди.

Рух продовжує отримувати ляпасів від карми. Адже після відмови від єдиного телепулу, рухівці програли два матчі поспіль, проти не найсильніших суперників. У першому турі поступились харківському Металісту, а у попередньому - ковалівському Колосу. Обидві команди видали слабкий поєдинок. Різниця полягає у тому, що Колосу вистачило трьох ударів, щоб забити двічі, а “жовто-чорним” не вистачило чотирьох пострілів, щоб відзначитися бодай раз. У підсумку, ковалівці здобули перемогу з рахунком 2:0. Завдяки голам Вадима Мілька та Дениса Безбородька, який ще у першому турі забивав за Зорю й повернувся до Колоса з оренди.

Не вдалось завантажити відео.

Після двох слабких матчів від команди Кучука можна зробити висновок, що проти Шахтаря їм буде дуже важко, бо донеччани бажатимуть з хорошим настроєм вирушати до Німеччини – на матч Ліги чемпіонів проти Лейпцига.

Історія зустрічей – 4: +0, =1, -3; 2:9

Майбутній герой матчу – Михайло Мудрик

21-річний український талант Михайло Мудрик є лідером Шахтаря у цьому сезоні. Про його трансферну сагу з переїздом до Англії чи Німеччини, пишуть провідні інсайдери та європейська преса. Остання інформація, яку оприлюднив Ніколо Скіра – Шахтар вимагає за Мудрика 50 мільйонів євро. Схоже, Палкін із Срною за малі гроші таланта не збираються продавати. Наразі Михайло залишається у Шахтарі та я думаю, що вже наступного сезону ми його побачимо у топ-клубі. Мудрик буде намагатися відзначитися дебютним голом у новому сезоні, щоб додати собі впевненості перед матчем у Лізі чемпіонів. Якщо Михайлу дадуть простір футболісти Руха, то Мудрик може стати героєм матчу, оформивши, як мінімум дубль або гол+пас. 

Прогноз на гру: Рух – Шахтар – П2 (1 тайм) – 1.72

Хіба диво врятує Рух від поразки у матчі з Шахтарем. “Гірники” здобули першу перемогу в цьому сезоні та з хорошим настроєм їдуть до Львова. Вважаю, що підопічні Йовічевича захочуть ще у першому таймі вирішити долю матчу проти рухівців, щоб у другій половині зустрічі думками вже бути в Лейпцигу. Тому пропоную поставити на те, що Шахтар виграє перший тайм. Favbet дає непоганий коефіцієнт на такий прогноз – 1.72.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт