УПЛ

Без Ваната та Буяльського: журналіст назвав гравців Динамо, які можуть перейти до європейських клубів

Переглядів 5275
Артем Жилінський
2 голоси
Володимир Бражко. Фото: ФК Динамо
Ігор Циганик, футбольний коментатор та телеведучий, поділився інформацією про те, які футболісти зі складу київського Динамо можуть привернути увагу інших клубів у майбутнє зимове трансферне вікно.

Ігор Циганик висловив свої припущення щодо гравців Динамо, які можуть покинути Київ ще до відновлення змагань в Українській Прем'єр-лізі у лютому наступного року. 

Незважаючи на незадовільні результати команди як у національному, так і в єврокубках, проявляється інтерес з боку інших клубів. Головним активом Динамо, на думку журналіста, є Микола Шапаренко.

«Шапаренко – головна історія, яка зараз може бути цікавою. Ще Бущан. Досвідчені футболісти, які вже пограли, мають гарне резюме та можуть бути цікавими».

Також Ігор Циганик відзначив Володимира Бражка, який знову може стати трансферною ціллю італійського Торіно.

«Головна історія, яка була влітку і яка може продовжитись зараз – це Бражко. Торіно його хотів. Бражко - головна інвестиція, але на його місце не купиш гравця, який розвиватиметься і коштуватиме 20 млн євро і більше», –  розповів Циганик в ефірі своєї авторської програми на ютуб.

  • Микола Шапаренко в поточному сезоні зіграв за Динамо в 12-ти офіційних поєдинках в усіх турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Володимир Бражко до зимової перерви відіграв за біло-синіх у 18-ти матчах: три голи, два асисти.
  • На зимову перерву Динамо пішло маючи в доробку 28 очок, які дозволяють команді Олександра Шовковського посідати п'ятий щабель в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт