УПЛ

Брагару вибрав Динамо через одного футболіста: Вацко повідомив подробиці трансферу вінгера Чорноморця

Переглядів 1863
Артем Жилінський
2 голоси
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо
Відомий український журналіст Віктор Вацко повідомив, що ключовим фактором, який допоміг Динамо здійснити трансфер Максима Брагару став Андрій Ярмоленко.

Андрій Ярмоленко виграв боротьбу на трансферному ринку за вінгера одеського Чорноморця Максима Брагару для київського Динамо, повідомив журналіст Віктор Вацко. 

За даними журналіста, в Україні був високий інтерес до 21-річного футболіста, і столичний клуб не був фаворитом серед інших варіантів. Вацко також відзначив вплив Ярмоленка на цей перехід. Нагадаємо, що Андрій може стати спортивним директором київського клубу після завершення футбольної кар’єри.

«Чому я виділяю для себе перехід Брагару до Динамо як знаковий? Я вам поясню. Я вважаю, що цим трансфером відбулося зародження нового спортивного директора Динамо. До Брагару був серйозний інтерес з боку інших клубів, я насамперед про Україну говорю, те, що знаю точно.

Андрій Ярмоленко переконав Брагару перейти саме до Динамо, він виграв для Динамо боротьбу на ринку за одного з найталановитіших молодих атакувальних футболістів України прямо зараз», — заявив Вацко в авторському шоу на ютубі.

Відзначимо, що раніше головний наставник одеського Чорноморця Роман Григорчук спростував інформацію щодо трансферу Брагару взимку. В тренера та керівництва є домовленість, що цей гравець залишиться у складі «моряків» до літа.

  • У поточному сезоні Брагару за одеську команду зіграв 19 матчів, у яких він записав до свого активу три результативні передачі.
  • Ярмоленко цього сезону провів дев'ять матчів за киян: чотири голи, один асист.
  • Динамо на даний момент із 28 очками в активі посідає п’яте місце в турнірній таблиці УПЛ, але має три матчі у запасі. 
  • Чорноморець із 22 балами розташовується на восьмій позиції. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт