УПЛ

Бражко пройшов бліц-опитування: одна відповідь може не сподобатися вболівальникам Динамо

Переглядів 3420
Віктор Глухенький
2 голоси
Володимир Бражко. Фото: ФК Динамо
Півзахисник київського Динамо Володимир Бражко взяв участь у цікавому квізі. Гравцю задали кілька цікавих і провокативних питань із заздалегідь прописаними відповідями.

Молодий талан київського Володимир Бражко, виявляється, геть не мріє стати легендою столичного клубу. Про це стало відомо, після того, як він відповів на кілька питань, точніше вибрав варіанти відповіді або/або.

Отож, у Бражка запитали, що він обере – перейти в іноземний топ-клуб або стати легендою Динамо. І відповідаючи це питання Володимир вибрав перший варінт!

З поміж інших питань, півзахисник також відав перевагу вечору з дівчиною, ніж вечору в спортивному залі, грати в атаку, ніж – в захист, також голу, а не результативній передачі на партнера. 

  • У поточному сезоні Володимир Бражко зіграв за Динамо в 11 поєдинках в усіх турнірах: три голи, дві результативні передачі.
  • Після десяти турів (сім зіграних матчів) столичний клуб має в активі 15 очок та посідає шосту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Мірчі Луческу вдома зіграє проти Дніпра-1. Поєдинок заплановано на 22 жовтня. Початок гри о 17:00.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного опорного півзахисника в 1,5 мільйони євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт