УПЛ

«Це новий діамантик українського футболу»: Вацко назвав суму, яку вимагав клуб УПЛ за топталанта країни

Переглядів 1397
Владислав Лютостанський
1 голос
Ілля Крупський. Фото: ФК Ворскла
Відомий журналіст та коментатор Віктор Вацко висловився щодо молодого захисника полтавської Ворскли Іллі Крупського, яким вже цікавляться інші клуби УПЛ.

Правий захисник полтавської Ворскли Ілля Крупський бере участь вже у п'ятому сезоні української Прем'єр-ліги поспіль. За увесь час в складі ворсклян 19-річний оборонець провів 40 поєдинків, забивши один гол та оформивши три результативні передачі.

Відомий український журналіст Віктор Вацко зізнався, що вже зараз вважає Крупського претендентом на виклик до національної збірної України.

«Це новий діамантик українського футболу, на мій погляд. Крупський – футболіст, який навіть в перших матчах нового сезону демонструє, що готовий увірватися у конкуренцію на правому фланзі національної збірної України.

Це гравець, за якого Ворскла вже назвала одному з клубів, що ним цікавилися, ціну у три мільйони євро», – сказав журналіст в етері ютуб-каналу «Вацко Live».

  • Нагадаємо, що наступні матчі збірної України пройдуть в столиці Чехії: 7 вересня у Празі команда Сергія Реброва зіграє проти Албанії, а за три дні протистоятиме команді Чехії.
  • В активі Крупського є дев'ять поєдинків в складі олімпійської збірної України, а також дві гри за молодіжну команду Унаї Мельгоси, де він встиг відзначитися асистом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт