УПЛ

«Це великий досвід для Ротаня»: директор Олександрії висловився про поїздку тренера на Олімпіаду в Парижі

Переглядів 2528
Олександр Карпенко
1 голос
Дмитро Кітаєв. Фото: ФК Олександрія
Директор Олександрії Дмитро Кітаєв прокоментував рішення УАФ залишити Руслана Ротаня на посаді тренера збірної України U-23, яка наступного літа зіграє на Олімпіаді-2024.

За підсумками Євро-2023 молодіжна збірна України під керівництвом Руслана Ротаня дісталася до півфіналу та завдяки цьому здобула путівку для нашої країни на Олімпіаду в Парижі.

Кітаєв у коментарі FanDay.net підкреслив, що конфлікту інтересів між роботою тренера в Олександрії та олімпійській збірній України не повинно бути.

«Олімпіада – це світовий рівень. Про це ще ніхто не говорив у клубі. Компроміс буде знайдений. Поки не готовий говорити, яким саме він буде. Звичайно ж, це дуже престижно, якщо клубний тренер представлятиме країну на Олімпіаді. І це великий досвід для фахівця», – сказав Кітаєв.

  • Україна вперше в історії візьме участь у футбольному турнірі Олімпіади, який проходитиме з 24 липня по 10 серпня 2024 року у Франції.
  • Олександрія минулого сезону зіграла 30 поєдинків, набрала 44 бали та фінішувала на шостому місці в турнірній таблиці УПЛ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт