УПЛ

«Часу на це дуже мало‎»: Шовковський назвав двох лідерів Динамо, які не зіграють з Шахтарем

121
Віктор Глухенький
1 голос
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський перед поєдинком 11-го туру Української Прем’єр-ліги проти донецького Шахтаря повідомив останні новини з лазарету біло-синіх.

По завершенню поєдинку третього туру Ліги Європи проти італійської Роми, яку Динамо програло з мінімальним рахунком (0:1), керманич киян Олександр Шовковський повідомив для фанів біло-синіх погані новини, котрі вже стосуються змагань на внутрішній арені.

«Думаю, ні Ярмоленко, ні Піхальонок у цьому матчі не зіграють. Їм мало відновитися, потрібно ще обов’язково набрати певні кондиції. А часу на це дуже мало», – заявив Олександр Шовковський на пресконференції після гри з Ромою.

  • У наступному турі Ліги конференцій Динамо на формально домашньому полі, гра пройде у німецькому місті Гамбург, прийматиме угорський Ференцварош.
  • На внутрішній арені після десяти турів Динамо має в активі 25 очок та одноосібно займає перший рядок у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.
  • В наступному турі Динамо вдома прийматиме Шахтар. Матч відбудеться найближчої неділі, 27 жовтня і розпочнеться о 18:00.
  • Востаннє біло-сині та «гірники» грали 11 травня 2024 року і тоді перемогу з мінімальним рахунком (1:0) святкувала команда Маріно Пушича.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт