УПЛ

Чорноморець з Бабичем здобув ювілейну домашню перемогу в УПЛ: Оболонь продовжила антирекордну серію

Переглядів 77
Віктор Глухенький
1 голос
Ігровий момент у матчі Чорноморець – Оболонь. Фото: УПЛ
У першому п’ятничному поєдинку дев’ятого туру Української Прем’єр-ліги Чорноморець з мінімальним рахунком переграв київську Оболонь (1:0), вирвавши перемогу в кінцівці гри.
  • Оболонь зазнала 20-ї поразки в УПЛ.
  • На своєму полі Чорноморець обходиться без нічиїх впродовж рекордних для клубу 17-ти ігор УПЛ: сім перемог та 10 поразок.
  • Безвиграшна гостьова клубна рекордна серія Оболоні триває в УПЛ 14 ігор: п'ять нічиїх та дев'ять поразок.
  • Програшна виїзна клубна рекордна серія Оболоні триває в Чемпіонаті п'ять ігор.
  • Чорноморець при Олександрі Бабичі здобув десяту домашню перемогу.

Чорноморець та Оболонь, показник забитих голів яких у поточному чемпіонаті УПЛ становив 0,5 гола за гру, підтвердили своє реноме малорезультативних команд і в першому таймі сьогоднішнього поєдинку в Одесі.

У перші 45 хвилин ближчими до гола були кияни: на першій хвилині гри м’яч у власні ворота ледь не зрізав захисник «моряків» Данило Удод (потягнув Артур Рудько), а на 33-му оберті хвилинної стрілки на допомогу  воротарю одеситів прийшла стійка.

По перерві гольових нагод було ще менше, але господарі витиснули максимум з мінімуму, трансформувавши у гол свій перший удар у площину воріт. Героєм одеситів став їх півзахисник Ілля Шевцов.

▶️ Відео голу Іллі Шевцова дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Україна. Прем’єр-ліга, 9-й тур

Чорноморець – Оболонь 1:0 (0:0)

Гол: Шевцов, 87.

  • Після дев’яти турів Чорноморець має в активі десять пунктів та займає дев'яту сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги, а Оболонь з п'ятьма заліковими балами посідає 15-й щабель.
  • У наступному турі команда Олександра Бабича вдома прийматиме рівненський Верес. Поєдинок в Одесі заплановано на 20 жовтня, початок гри о 15:30.
  • Оболонь у турі номер десять вдома прийматиме Динамо. Гра у Києві відбудеться 19 жовтня, а стартовий свисток прозвучить о 15:30.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт