УПЛ

«‎Дійсно рішучий клуб»: захисник Кривбасу згадав, як потрапив до команди Вернидуба

Переглядів 75
Віктор Глухенький
1 голос
Рафаель Бандейра та Артур Авагімян. Фото: Фейсбук ФК Кривбас
Правий захисник Кривбасу Рафаель Бандейра, який став першим португальцем в історії клубу з Кривого Рогу розповів, як він зважився на переїзд до України.

Рафаель Бандейра відверто зізнався, що переїзд до України був справою не легкою і над якою він певний час думав. Однак настирність представників Кривбасу все ж зіграла вирішальну роль у виборі саме пропозиції від команди Юрія Вернидуба.

«Мій контракт з Академіку Візеу підходив до свого завершення й український агент запропонував мені перейти до Кривбасу. Чесно кажучи, були й інші пропозиції, які я зараз не хотів би обговорювати. Але після того, як я дізнався про Кривбас трохи більше, то вирішив спробувати свої сили саме у Кривому Розі. 

Так, я трохи хвилювався перед тим, як приїхати сюди. Проте, коли приїхав в команду, зрозумів, що це дійсно рішучий клуб, з яким можна досягти успіхів і розвиватися». 

Пригадав Бандейра і про перші дні перебування в Україні та певні нюанси адаптації й того з одноклубників, якій допоміг з ними впоратися.

«Мене підтримував агент, який дав контакт Іліча. Саме Хрвоє розповів мені багато хорошого про Кривбас та про відмінні умови тут. Про те, що тут можна грати у футбол, а клуб робить все, щоб команда була в безпеці. І я вирішив приїхати», –  розповів Бандейра в інтерв'ю «Українському футболу».

  • У сезоні 2023/24 років Бандейра провів у складі Кривбасу десять матчів: один гол, чотири результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 23-річного португальця у 500 тисяч євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт