УПЛ

«‎Динамо хоче бути до цього готовим»: Вацко висловився щодо майбутнього Шапаренка, згадавши Євро-2024

Переглядів 1282
Віктор Глухенький
2 голоси
Микола Шапаренко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Журналіст Віктор Вацко висловився щодо ймовірного майбутнього півзахисника київського Динамо Миколи Шапаренка. Блогер вважає, що влітку хавбек клуб не змінить.

Віктор Вацко впевнений, що вболівальникам Динамо та головному тренеру біло-синіх Олександру Шовковському не слід переживати, що влітку команду може покинути Микола Шапаренко. За його інформацією, на хавбека нині немає попиту.

«Наскільки мені відомо, на даний момент у Динамо немає пропозицій щодо Шапаренка. Але попереду чемпіонат Європи. Можливо, він щось змінить і приверне якусь увагу. Інтерес може з’явитися не влітку, а до зимового трансферного вікна.

Динамо у своєму кадровому плануванні повинно бути до цього готове. І трансфер Піхальонка показує в тому числі, що Динамо хоче бути до цього готовим», – розповів Вацко в ефірі своєї авторської програми на ютуб.

  • У підсумковій турнірній таблиці української Прем'єр-ліги Динамо фінішувало на другому місці та в новому сезоні матиме змогу поборотися за вихід до групового турніру Ліги чемпіонів через кваліфікацію.
  • Шапаренко у минулорічній кампанії зіграв у біло-синій футболці 26 поєдинків: п'ять голів, вісім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює Миколу у дев'ять мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт