УПЛ

«Динамо нарешті здогадалося‎»: Вацко оцінив трансферну кампанію команди Шовковського

Переглядів 7278
Віктор Глухенький
2 голоси
Едуардо Герреро. Фото: ФК Динамо (Київ)
Журналіст-блогер та коментатор Віктор Вацко висловився про підсумки літньої трансферної кампанії у виконанні київського Динамо, яке було дуже активним на внутрішньому ринку.

Віктор Вацко похвалив скаутів та представників селекційного відділу київського Динамо за їх плідну роботу на трансферному ринку, яка вже приносить плоди біло-синім.

«Мені подобається, що Динамо нарешті здогадалося прошерстити український ринок.

Брагару підписали як вільного агента, виплативши Чорноморцю незначну компенсацію за виховання гравця. Піхальонок. Придбати футболіста такого рівня за 2,5 млн – це величезний успіх. Рубчинський – один із найперспективніших центральних півзахисників в українському футболі.

І нарешті Герреро. У Прем'єр-лізі це один із двох готових центрфорвардів для посилення Динамо», –  розповів Вацко в ефірі своєї авторської програми на Ютубі.

  • На внутрішній арені команда Олександра Шовковського після п'яти турів (три зіграних матчі) має в активі дев'ять очок та займає четверту сходинку у турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі біло-сині на виїзді зіграють проти луганської Зорі. Поєдинок заплановано на 14 вересня, гра розпочнеться о 15:30.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт