УПЛ

Динамо не виграє в Кривбасу. Чи продовжить Шовковський успішну серію в матчі з Вернидубом? Прогноз і анонс на матч УПЛ

Переглядів 3022
Артем Жилінський
2 голоси
Динамо - Кривбас. Фото: УПЛ
Ексклюзивний анонс матчу 25 туру УПЛ Кривбас – Динамо спеціально для вас на «УФ».

8 травня відбудеться поєдинок 25 туру УПЛ. Сайт «Український футбол» анонсує і прогнозує матч Кривбас ‒ Динамо. Де дивитися, що дає цей матч, яка турнірна таблиця і чим це все закінчиться?

Кривбас (Кривий Ріг) – Динамо (Київ)

8 травня. 13:00. м. Кривий Ріг. Стадіон “Гірник”

Пряма трансляція – Setanta Sports

Дискваліфікації – Максим Дячук (Динамо)

У Кривому Розі Кривбас прийматиме київське Динамо. У першому колі “біло-сині” завдяки дублю Віталія Буяльського і голу Владислава Ваната перемогли криворіжців з рахунком 3:1. За команду Юрія Вернидуба забитим м’ячем відзначився Роман Дебелко. 

  • Динамо при Шовковському очок ще не втрачає

У минулому турі кияни здобули перемогу над Ворсклою з рахунком 2:1. Динамівці першими пропустили, але зуміли спочатку відновити паритет, а згодом вже вийти вперед. За Динамо у цьому поєдинку забивали Владислав Ванат і Беніто. Для українського форварда це був десятий гол у чемпіонаті. Ванат з кожним туром все ближче до найкращого бомбардира київської команди Віталія Буяльського, в якого 11 забитих м’ячів. Щодо Беніто, то це був його перший гол у цьому сезоні. 

Таким чином, перед початком 25 туру підопічні Олександра Шовковського займають четверте місце в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 47 очок. Динамівці здобули 14 перемог у цьому сезоні, ще по п’ять разів вони зіграли внічию і програли. Різниця забитих і пропущених – 36:20. Відстань від третього місця, яке дає право грати в Лізі Європи, становить п’ять очок. Слід відзначити, що Динамо не програє вже шість матчів поспіль (дві нічиїх і чотири перемоги). Востаннє кияни поступались 18 березня луганській Зорі з рахунком 0:1. 

  • Але у Шовковського є кадрові проблеми

У матчі проти Кривбасу “біло-синім” не допоможе центральний захисник Максим Дячук. 19-річний центрбек отримав четверту жовту картку в цьому сезоні у минулому турі, тому тепер змушений пропустити один матч. Дячук взяв участь у 14 поєдинках Динамо у цьому розіграші чемпіонату України. Тільки-но повернулися в розпорядження команди травмовані воротар Бущан і півзахисник Шапаренко – ми поки не знаємо, коли вони будуть готові зіграти, та ще й із перших хвилин.

У киян непростий календар у заключній частині сезону. Після матчу з Кривбасом на Динамо очікують зустрічі з Чорноморцем, Олександрією, Колосом, Вересом і Металістом 1925. 

  • Волошин може зіграти проти недавніх товаришів

Кривбас у попередньому турі зіграв з Інгульцем внічию 0:0, яка стала для криворіжців п’ятою у цьому сезоні. Крім цього, підопічні Вернидуба здобули дев’ять перемог і десять матчів програли. Різниця забитих і пропущених – 21:27. У підсумку – 32 очки і шосте місце перед початком 25 туру. Криворізька команда активно бореться за єврокубки з Олександрією, яка йде п’ятою. Відстань між цими командами – п’ять очок, а в олександрійців ще є матч у запасі проти Дніпра-1.

Найкращими бомбардирами криворіжців є два гравці: Роман Дебелко і Ріфет Капіч. У них по чотири забиті м’ячі. Стільки ж у першому колі встиг забити Назар Волошин, але зараз він уже в Динамо й може зіграти проти екс-одноклубників.

У заключних п’яти турах Кривбас зіграє проти Руху, Ворскли, Металіста, Металіста 1925 і Дніпра-1. 

Історія зустрічей – 48:+2=10-36; 20:94 

Майбутній герой матчу – Андрій Кліщук

Голкіпер Кривбасу Кліщук у цьому сезоні провів сім матчів і три з них він відіграв на нуль. В іншого воротаря криворізької команди Богдана Сарнавського 17 поєдинків у активі, п’ять з яких були сухими. Кому Юрій Вернидуб довірить місце в старті на матч з Динамо: Сарнавському чи Кліщуку? В останніх двох грав Андрій, і Кривбас обидва ці поєдинки не програв. Тому, можливо, Вернидуб нічого не змінюватиме і залишить у воротах Кліщука. Чи впорається 30-річний кіпер з тиском “біло-синіх” – дізнаємось у понеділок.

Прогноз на гру Кривбас – Динамо: 1Х – 2.30

Після того, як Мірча Луческу пішов на лікарняний, а тимчасово головним став Олександр Шовковський, кияни ще не програвали. Спочатку обіграли Металіст, а у минулому турі Ворсклу. Але чи вдасться СаШо здобути третю перемогу поспіль? Навряд чи, адже занадто близько криворіжці підібралися до зони єврокубків і втрачати очки команда Вернидуба точно не планує. Кривбас здатен дати бій Динамо і спробувати відібрати залікові бали, зігравши умовно внічию. Букмекерська контора Favbet дає чудовий коефіцієнт на те, що криворізька команда не програє “біло-синім” – 2.30.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт