УПЛ

Динамо перехопило захисника збірної у Шахтаря: гравець сказав, як кияни «вкрали» його у принципового суперника

Переглядів 436
Владислав Лютостанський
2 голоси
Селін та Ібрагімович. Фото: Imago Images
Колишній захисник збірної України Євген Селін розповів, що свого часу на нього крім київського Динамо виходили представники донецького Шахтаря.

Взимку 2013 року за українського захисника Євгена Селіна, який зарекомендував себе у полтавській Ворскли, розгорнулася боротьба між грандами чемпіонату України.

Селін розповів, чи правда міг опинитися у донецькому Шахтарі, а не в київському Динамо, якому він обійшовся у 2 млн євро.

«Так, це правда. Спочатку взагалі Шахтар зробив пропозицію, а потім включилося Динамо. Якимось чином у Києві дізналися, що зі мною вже спілкується Шахтар. Тоді ще були перегони, хто вирве українця.

Вийшло так, що я пішов до Динамо. Точніше ми з Безусом перейшли, і тоді ж підписали Сидорчука. А ось Степаненко та Кривцов пішли у Шахтар [ці два трансфери відбулися у 2010 році]». 

Також Селін розповів, чому надав перевагу саме столичному гранду.

«Навіть з дитинства я вболівав за Динамо, хоча я сам з Донбасу. В моєму дитинстві кияни більше грали на високому рівні, а вже потім Шахтар почав зростати. Але я не шкодую зовсім», – розповів Селін ютуб-каналу «Брутальний футбол».

  • Селін за Динамо зіграв у 20 матчах: без результативних дій. На правах оренди з київського клубу він виступав за харківський Металіст та грецький Платаніас. 
  • На початку 2017-го захисник на правах вільного агента доєднався до грецького Астераса. Наразі 36-річний оборонець виступає за першоліговий клуб ЮКСА.
  • У складі національної збірної України (2011-2014) Євген провів 15 поєдинків, забивши один гол.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт